property managers

Features

Het beheren van onroerend goed is veel werk. Het beheren van huurcontracten, het innen van huurpenningen, het genereren van rapporten voor diverse stakeholders, planning van onderhoud, marketing en meer.

Met Orange Pear’s gebruikersvriendelijke all-in-one vastgoed management software, hebt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik op elk gewenst moment. Al uw informatie overzichtelijk op één locatie en in real-time.

Met Orange Pear kunt u automatiseren, moderniseren en groeien. U krijgt meer gedaan en hebt meer tijd voor dingen die het belangrijkst voor u zijn. Registreer nu gratis en ondervind hoe Orange Pear u productiever en winstgevender maakt.

Voor onze lage tarieven hoeft u het in ieder geval niet te laten!

Huurcontract beheer

Stelt u zich eens voor om uw processen efficient uit te kunnen voeren zonder gebruik te maken van papier. Verstuur huurfacturen per email en sla al uw documenten die betrekking hebben op uw vastgoed digitaal op. U vergeet nooit meer wanneer contracten aflopen of geïndexeerd dienen te worden. Met een paar klikken indexeert u huurcontracten en registreert u betalingen.

Lease management
Reporting

Rapporteer eenvoudig aan stakeholders

Middels rapporten communiceert u met (mede-)eigenaars of financiers. Genereer cashflow samenvattingen, portfolio overzichten, huuroverzichten, statistieken, factuurlijsten en gedetailleerde samenvattingen per pand.

Stel liquiditeitsprognoses op

Scenario’s zijn een krachtige tool voor het begrijpen van onzekerheid en het ontwikkelen van strategieën voor het omgaan met deze onzekerheden. Scenario’s zullen u helpen om verder te denken en bieden u de mogelijkheid om te anticiperen op diverse mogelijke uitkomsten. Bovendien kunt u middels scenario’s een (bijna) onvermijdelijke toekomst ontdekken die op een andere manier had kunnen worden gemist.

Prognosis
Owner portal

Geef anderen toegang tot gegevens

Geef (mede-) eigenaars of andere belanghebbenden toegang tot je portefeuille, zodat ze zelf kunnen zien hoe het met het vastgoed onder beheer gaat.

Beheer uw documenten veilig op één plek

Bewaar documenten op portfolio-, pand- en huurderniveau. Zo hebt u altijd snel toegang tot contracten, plattegronden, beschikkingen of welk ander document dan ook. Bovendien kunt u met een paar keer klikken eenvoudig alle documenten van een bepaald type uit een portefeuille of pand downloaden.

Document management
Dashboard

Creëer overzicht met alle taken op één dashboard

In één oogopslag hebt u toegang tot openstaande facturen, te indexeren overeenkomsten en overeenkomsten die binnenkort aflopen.

Beslis sneller met realtime kpi’s en statistieken

Met Orange Pear is het mogelijk om realtime op diverse niveau’s statistieken in te zien. Zo hebt u inzicht in de gewogen gemiddelde resterende lengte van huidige overeenkomsten en in de totale inkomsten van overeenkomsten binnen een pand of portefeuille.

Statistics